Лечебното действие на маслиновите листа върху кожата

Кожата е нашият най-голям анатомичен орган и грижите за нея са изключително важни, особено при наличието на кожни заболявания, които засягат целостта, структурата, тургора и вида й.

Всички познаваме често срещаните кожни заболявания, като акне, екземи, псориазис, невродермити и пр., които съвременната медицина третира симптоматично, без да търси истинските причини за появата им, а те са главно паразити и замърсявания.

По данни на СЗО 80-95% от населението на планетата е инфектирано от паразити и тази статистика е ужасяваща. Според едни от най-популярните учени и изследователи в областта на паразитите, при всички здравословни проблеми, първопричината е паразит, бактерия или вирус, намиращ се в организма, като в това число влизат и Псориазис, Екзема, Акне и т.н.

ПРИЧИНИ ЗА  ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА

И псориазисът и екземата се причиняват от Ascaris и гъбичката Candida albicans. Веществата, отделяни при тяхното преминаване от един в друг стадий, са силно алергизиращи и точно те поразяват кожата. 

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ”тоалетна”! Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните отпадни продукти са изключително токсични  и опасни за целият човешки организъм. Тялото се опитва да изхвърли тези токсини най-често ”през кожата”!!!

Така се появяват и кожни заболявания, като псориазис, екземи и др., които трудно се повлияват от скъпо струващи процедури и препарати, които третират проблема ”само външно”.

Когато причината е вътре (паразити) е необходимо да се атакуват самите причинители. Най-често от паразитите страдат  черният дроб  и бъбреците, а тялото реагира, ”подава сигнали”,  като обриви, пъпки, зачервявания, неприятен мирис и т.н. Много е важно, организмът да се разглежда, като единна система, а не като отделни органи, тъй като ”всичко е свързано”!

Отстраняването  на паразитите-причината за заболяванията е първата и най-важна стъпка към възстановяване на нашето здраве!

Днес, в лечението на тези кожни и други заболявания, приложение намира италианският течен екстракт от маслинови листа OLIFE, със своето уникално антибактериално, антивирусно, противогъбично и мощно антиоксидантно действие.

Полезните свойства на маслиновото дърво и неговите листа са известни още от древността. Първоначално учените смятали, че екстрактът от маслинови листа има способността да „лекува” различни заболявания, но по-късно те откриват, че извлекът всъщност не лекува заболяването пряко, a убива патогените – вируси и бактерии. Когато екстрактът от маслинови листа деактивира даден патоген, той всъщност преустановява заболяването и спира неговото разпространение в тялото. След като патогените са унищожени/обезвредени, имунната система може да се възстанови и да „излекува” заболяването из основи.

При кожни проблеми, екстрактът от маслинови листа OLIFE се прилага, както вътрешно, така и външно, като засегнатите места могат да се третират, чрез всекидневно му нанасяне върху кожата.

Ако и Вие сте „жертва“ на кожно заболяване, поръчайте екстракта от тук!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *