OLIFE – екстракт от маслинови листа

OLIFE е мощен антиоксидант, съдържащ над 260 полезни съставки,  които унищожават свободните радикали в организма и подобряват неговата физиология.

OLIFE е известен със своите забележителни детоксикиращи, антимикробни и противовъзпалителни свойства, които повлияват естествената имунна защита на тялото. Екстрактът  успешно премахва излишъка от млечна киселина, мазнини и захар в кръвта и извежда токсините от клетките на всички органи. Нормализира артериалното налягане, регулира мастната обмяна в организма.

OLIFE е способен успешно да повлиява здравословното състояние на хора с проблеми, като ГАСТРИТ, КОЛИТ, ГАСТРОЕЗОФАГИАЛЕН РЕФЛУКС, ЕЗОФАГИТ, ХРОНИЧЕН ЗАПЕК, СИНДРОМ НА МЕТАБОЛИЗМА, ДИАБЕТ, ХИПЕРТОНИЯ, ОСТЕОПОРОЗА, ЗАТЛЪСТЯВАНЕ, ЧЕРНОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ГЛАВОБОЛИЕ И ДР.

Екстрактът е 100 % натурален продукт, извлечен от листата на маслини и е изцяло нетоксичен.

Предлага се в бутилки по 1000 мл.

Произвежда се в лаборатории (Fruli Eastern Hills, under the Rossazzo’s Abbey) на италианската компания Evergreen Life Products по патентована технология, за да гарантират най-високо качество за потребителя.

OLIFE съдържа 93% OLIVUM® – патентован воден извлек от листата на маслинови дървета и цветовете на невен, богат на полифеноли (молекули с изключително важни за здравето свойства). Екстрактът OLIVUM® е автентичен резултат от продължителни проучвания и тестове, с уникални фитотерапевтични характеристики.

Употреба: препоръчва се ежедневен прием на 70 ml (чист екстракт или разреден с вода) сутрин, на гладно, 30 мин. преди закуска. Да се избягва консумирането вечер.

Енергийна стойност: 28 ккал/70 мл.

1000 ml  OLIFE са достатъчни за 15 дни, при ежедневен прием от 70 ml.

Веднъж отворена, бутилката се съхранява в хладилник.

Съставки: 93% OLIVUM®  воден екстракт от маслинови листа и цветове на невен, фруктоза, глицерин, калиев сорбат, лимонена киселина, натурални аромати.

Съдържание на нутриенти в 1000 ml – Олеуропеин (Oleuropein) 2656 мг, Хидрокситирозол (Hydroxytyrosol) 453 мг, Еленолинова киселина (Elenolic acid)1393 мг, Рутин (Rutin) 237 мг, Тирозол (Tyrosol) 174 мг и др.

Няма противопоказания за продължителна и ежедневна употреба на екстракта. Всекидневното приемане на екстракта от маслинови листа, за продължителен период от време се превръща в здравословен навик.

Сертификати: Министерство на здравето в Италия; FDA; USA; HALAL.

Продуктът е със сертификат VEGAN OK.  НЕ СЪДЪРЖА АЛКОХОЛ!

ПОРЪЧАЙ OLIFE

 

 

 

 

Facebook Comments

3 коментара за “OLIFE – екстракт от маслинови листа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.