Екстрактът от маслинови листа успешно регулира кръвно налягане!

Какво представлява екстрактът от маслиснови листа?

Маслиновите листа се използват в традиционната медицина на много страни по света, като в последните години екстрактът от листата на маслина набира популярност с едно от уникалните си положителни свойства – да се бори с високото кръвно налягане.

Благодарение на съвременните технологии, италианската компания Evergreen Life Products успява да извлече воден екстракт от свежи маслинови листа. OLIFE е лесна за приемане хранителна добавка – мощен антиоксидант, съдържащ над 260 полезни съставки, които унищожават свободните радикали в организма и подобряват неговата физиология.

Какви са физиологичните му свойства?

Екстрактът премахва излишъка от млечна киселина, мазнини и захар в кръвта и извежда токсините от клетките на всички органи в тялото. Нормализира циркулирането на кръвта и артериалното налягане, регулира мастната обмяна в организма. Забележителните му антимикробни и противовъзпалителни свойства повишават естествената имунна защита на тялото.

Известният биохимик Арнолд Такемото казва: „Все още не съм открил друго растително вещество, което да постига същото антимикробно действие, каквото постига екстракта от листа на маслина.“

Най-важната съставка на средиземноморската диета е наличието на маслиново масло (зехтин), в което се съдържа много ценния глюкозил ОЛЕУРОПЕИН, който в организма се редуцира до най-мощният природен антиоксидант – хидрокситирозол (15 пъти по-силен от зеления чай и 3 пъти по-силен от коензим Q10).

OLIFE екстрактът превъзхожда 30 пъти екстра върджин зехтина, по съдържание на антиоксиданти. При това калоричността на продукта е сравнима, с тази на сок от ябълки или други плодове.

Съдържание на нутриенти в 1000 ml OLIFE – Олеуропеин (Oleuropein) 2656 мг, Хидрокситирозол (Hydroxytyrosol) 453 мг, Еленолинова киселина (Elenolic acid)1393 мг, Рутин (Rutin) 237 мг, Тирозол (Tyrosol) 174 мг и др.

OLIFE не трябва да се бърка със зехтинa, който се извлича от самия плод на дървото – маслините. След редица проведени изследвания в наши дни се доказва, че съдържанието на ОЛЕУРОПЕИН в маслиновите листа е много по-високо от това в маслините и извлечения от тях зехтин.

Освен, че спомага за успешната детоксикация на организма, ОЛЕУРОПЕИНЪТ в OLIFE помага за премахването на шлаките от тялото, контролира нивото на холестерола и липидите, подобрява метаболизма на мазнините и въглехидратите, нормализира теглото, редуцира оксидацията на LDL холестерол.

Хипогликемичните свойства на екстракта от маслинови листа регулират нивата на кръвната захар и имат положителен ефект, при много форми на диабет. OLIFE повишава инсулиновата чувствителност и капацитета на секретиране на бета-клетки в панкреаса при хора с наднормено тегло и преддиабет.

Комплексът от вещества и антиоксиданти, съдържащи се в маслиновите листа, притежават завидни антимикробни и противовъзпалителни свойства (основно срещу Campylobacter jejuni, Helicobacter pylori, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Escherichia coli и Staphylococcus aureus). Те повишават естествената имунна защита  на тялото, подобряват функционирането на щитовидната жлеза, предотвратяват развитието на атеросклероза и онкологични заболявания.

Как OLIFE регулира кръвното налягане?

OLIFE регулира кръвното налягане, като подобрява притока на кръв в артериите. Стимулира дейността на сърдечно-съдовата система: регенерира клетките, възстановява съдовата еластичност и микроциркулация, усилва съкращенията на сърдечния мускул.

Група швейцарски изследователи от Frutarom Switzerland изследва група от 20 двойки близнаци – всички двойки хипертоници, за да проучи намаляващите КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ качества на извлека. За всяка двойка близнаци – на единия е давана таблетка от 500-1000 мг екстракт от маслинови листа, а на другия близнак са давани само основни напътствия за подобряване на здравето и начина на живот. След два месеца, всички пациенти са подложени на преглед и се установява, че тези, които са приемали Екстракта са показали понижаване на КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ до 137/80 и 126/70. Дори нивата им на холестерол били редуцирани до нормата. В другата група се наблюдавало ЛЕКО понижаване на нивата на холестерола и НИКАКВО подобрение на кръвното налягане. Научната ръководителка на изследователския тим  Tania Perrinjaquiet-Moccetti потвърждава, че подобренията се дължат на молекулата, съдържаща се в маслиновите листа – ОЛЕУРОПЕИН.

Допълнителни свойства

Екстрактът от маслинови листа влияе върху активността на антистресовите хормони (допамин, серотонин, епинефрин) и подобрява подаването на кислород към мозъка, което стимулира интелектуалната активност, паметта и концентрацията.

OLIFE оказва забележим ефект и при хора, които се оплакват от повишена умора, астения и сънливост. Екстрактът от маслинови листа разширява малките кръвоносни съдове, така че повече кислород навлиза в органите. Това повишава енергията на тялото и желанието за физическа активност.

Освен всички изброени приложения, в България и Италия екстрактът от маслинови листа традиционно се използва за лечение на изгаряния по кожата.

Препоръчителен прием:

Ежедневната употреба на 70 ml от OLIFE, сутрин на празен стомах позволява на организма да се зареди с мощна доза антиоксиданти и полезни свойства, които до днес не са открити в друг природен източник!

Продуктът OLIFE се предлага в еднолитрови бутилки, които могат да се закупят само от представители на компанията EVERGREEN LIFE PRODUCTS.

За поръчки: 0896788586

http://olife.bg/http-olife-bg-order/

За повече информация:

www.olife.bg

www.evergreenlife.it

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.