EVERGREEN LIFE

Evergreen Life Products (ELP) е семейна италианска компания, основана през 2011 г., която разработва и произвежда продукти на база екстракт от маслинови листа от най-високо качество.

Целта на компанията е разпространение на знанията и използването на OLIVUM® пред широката общественост. Тази полезна инфузия от маслинови листа е патентована от основателя Livio Pesle.

Компанията продължава неудържимия си път на растеж, като разпространява своята продукция, чрез независими партньори, благодарение на прекрасно изградената си мрежова стратегия за развитие.

Компанията вече обединява десетки хиляди души от целия свят – Италия, Великобритания, Германия, Испания, Франция, САЩ, Русия и България. През 2016 г., компанията открива свой офис и в САЩ, като делът на продажбите на OLIFE там е най-висок. Офис на Evergreen Life Products е открит и в Санкт-Петербург през 2015 г., който днес обслужва партньори от страните в Евразийския икономически съюз – Русия, Беларус и Казахстан.

Компанията Evergreen Life Produc е базирана във Фриули Венеция Джулия, където произвежда инфузията от маслинови листа, използвана във всичките й продукти за уелнес. През 2017 г. успява да достигне оборот от 15 милиона евро (+ 18%), привличайки интерес от финансовата компания Palladio Holding, като през юли 2018 г. формализира влизането си в компанията, за да ускори развитието на Evergreen Life и да планира бъдещо вписване на борсата. 

Успехът е постигнат благодарение на оригиналната предприемаческа идея, непрекъснатите инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, използването на изключително качествени суровини, добити изключително в Италия и разбира се благодарение на  своята мрежа от дистрибутори, която се разпространява все по-широко. Към днешна дата има над 25 хиляди представителя на компанията, които работят предимно на национална почва, но и в чужди страни като Франция, Испания, Германия, Швейцария, Великобритания, Русия, България и САЩ.

Най-важните инвестиции на Evergreen Life Products със сигурност са тези, посветени на обучението, осигурено чрез Академията на Evergreen Life. През следващите години това ще позволи на търговските представители, да участват в опреснителни курсове, провеждани от професионалиста Gianluca Spadoni, номер едно в Италия по отношение на обучението в мрежовия маркетинг. Продуктовата оферта, от друга страна, се фокусира все повече върху предложението за красота, следвайки нарастващото пазарно търсене и разчитайки на екип от професионалисти, работещи в супер-технологичната собствена лаборатория. 

 

Компанията приветства всички свои амбициозни партньори от България!

Вие също можете да станете партньор на Evergreen Life Products, още днес!

За целта, моля обадете се на тел: 0896788586

или изпратете e-mail: info@olife.bg

 

 

Facebook Comments