Подсилване на имунната система при възрастни с Olife

Как да повишим имунната система при възрастни с Olife – Italy?

Днес ще ви разкажа за продукт от природата – Olife, който съдържа много мощни антиоксиданти, които ще ви помогнат да повишите имунната си защита.

Имунната система е сложна интегрирана мрежа от химични и клетъчни медиатори, биологични структури и процеси за защита на тялото.

Нашата имунна защита зависи от много фактори. На първо място това са нашият начин на живот и нашата диета. Не по-малко важни са и хранителните добавки, които се използват все по-често, за да помогнат на имунната ни система да остане силна.

Специално тези добавки, които са на основата на маслинови листа имат много висока антиоксидантна стойност.

Освен безценните молекули хидрокситирозол и олеуропеин, маслиновте листа съдържат специфична молекула, присъстваща само в маслиновото дърво – еленолова киселина.

http://olife.bg/olive-leaf-extract/

Еленоловата киселина е мощно антивирусно и антибактериално средство, способно да засили имунната защита.

Към края на 60-те години на миналия век, американската фармацевтична компания Upjohn Company провежда значителни проучвания върху антибактериалните и антивирусни способности на еленоловата киселина. 

Доказано е, че еленоловата киселина присъстваща в екстракта от маслинови листа – Olife се усвоява лесно и така способства за повишаване на имунната защита при възрастни.

Листата на маслината имат множество антиоксидантни, антивирусни и антибактериални свойства – всички свойства, които служат за укрепване на имунната система.

Добавката на основата на маслинови листа Olife е най-добрата възможност да направим тези молекули достъпни за нашето тяло и следователно да му помогнем да се защити от вируси, бактерии и външни патогенни събития, които могат да подкопаят нашето благосъстояние.

Източник: https://www.infusofoglieolivo.it/come-alzare-le-difese-immunitarie-negli-adulti/

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.