Отзиви

Отзиви, след употребата на OLIFE:

В.Д. (София): Още с първата бутилка започнах да се чувствам много по бодра и заредена с енергия. Драстично намалих кока колата, която беше единственият кофеин, който ме събуждаше от години и то чак по обед (кафе не мога да пия, защото стомахът ми не го понася добре). Определено тонусът ми през деня се повиши благодарение на Olife. Не съм привърженик на диети и тежки или интензивни физически упражнения. Хапвам си каквото ми е вкусно, но усещам че намалих количеството храна което поемам и кантара също тръгна надолу. Вече съм на 6-тата бутилка и ще продължа приема, понеже повлиява добре и на хормоналният ми дисбаланс – имам Хашимото с хиперфункция на щитовидната жлеза. Нещо много важно което наблюдавам в организма си-изчистих се от вредните токсини. Не се наемам все още да пиша колко кг съм свалила, понеже при хормонален дисбаланс ги връщам бързо при силен стрес и много напрежение, но за последните 10 дни кантара сочи 4 кг по-малко.
Родителите ми също приемат Olife и при тях също се наблюдават различни здравословни подобрения, като при ставите например. Препоръчвам го на всички приятели и познати. При още подобрения ще пиша пак. Опитайте Оlife и сами ще се убедите колко е полезен за всеки един от нас.

Г.Р. (Варна): От години имам проблеми с псориазиса и неговите неприятни и болезнени ефекти върху кожата и психиката ми. Когато разбрах, че италиански лекар, с това заболяване е успял да го овладее с Olife, нито за миг не се поколебах да опитам благотворното действие на екстракта от маслинови листа.  Още след приема на първата бутилка Olife, петната започнаха да изчезват и сега уверено го препоръчвам на приятели, защото изпитах невероятният ефект на олеуропеина в него.

Д.С. (Сливен): На 63 години съм и имам проблеми с кръвното и постоянни аритмии, които са в тежест не само на мен, но и на семейството ми. Загрижен за здравето ми, синът ми подари 2 бутилки екстракт от маслинови листа и аз започнах стриктно да го пия всеки ден. Първоначално не усетих ефект от него, но сега след четвъртата изпита бутилка, споделям че аритмиите ми се разредиха значително, сърдечният ми ритъм и кръвното ми бавно започват да се нормализират. Ще продължа да пия екстракта, защото ми върна здравето!

А. З. (Варна): Подходих със съмение към Olife, поради все по-развиващият се пазар на добавки в България и сравнително високата му цена. Реших да пробвам с 2 бутилки, но вече повече от три месеца този екстракт се превърна в ежедневен сутрешен ритуал за мен. Опитвам се да водя здравословен живот и нямам здравословни проблеми, но инвестицията в здравето за мен и моето семейство са от изключително голямо значение. Този продукт определено ме тонизира и ме държи бодра през деня. Доказателство за детоксикиращите му свойства изпитах, най-вече, чрез кожата си, защото при мен тя е органа, който е най-чувствителен към интоксикации. Паралелно със спорт и лек хранителен режим + Olife успях да редуцирам 5 кг. от теглото си. Съпругът ми също започна да пие концентрата и към момента е с 3-4 кг. надолу. Вярвам в благоприятното му действие върху целият организъм и определено го препоръчвам и на приятелите си.  Промяната е процес, който не може да бъде предизвикан с 2 бутилки Olife, но когато сме осъзнати в начина си на живот, един такъв екстракт е истинско съкровище. Ако елементарно сметнем стойността на 30 бутилки екстра върджин зехтин, то тогава цената на 1 бутилка екстракт, ще ни се види повече от ниска. Всеки може да подари на тялото си такъв подарък!

М.С. (Варна): Използвам екстракта, за да облекчавам болките в ставите си. От 23 години съм капитан на кораб и проблемите с болезнените стави са факт и при много от колегите ми. Вярвам в детоксикиращото му действие и го препоръчвам от опит.

А.Р.: В продължение на няколко месеца използвах тази магическа инфузия, тъй като имах проблем със стомашната киселина и стомашния рефлукс, дълго време бях използвал протектор. Препоръчаха ми този продукт, след 20 дни прием на OLIFE започнах да имам някои абсурдни подобрения, вече нямах киселинност. Изхвърлих лекарствата в кошчето, започнах да пия още екстракт от маслинови листа, започнах да пия по няколко кафета, за които бях забравил преди. Ще продължа да го използвам през цялото време! Забелязах много промени във физическата си енергия, чувствам се толкова енергичен, вкусът е много добър, това е наистина чудотворно питие, жалко, че не съм го познавал преди.

Р.Д. (Варна): Започнах по съвет на една приятелка на жена ми, да изпробвам нова хранителна добавка и веднага почувствах повече енергия. След два месеца стомахът ми, който преди имаше големи проблеми с глутена, започна да се успокоява. Изследванията ми показаха ускорен метаболизъм и редовна чревна тъкан. Препоръчах добавката и на майка ми (70-годишна възраст), която е с големи проблеми с кръвното налягане. 

С.Т. (София): Препоръчвам! След като започнах да използвам Olife, отначало почувствах увеличаване на апетита и се страхувах да не надебелея. В същото време обаче усетих общо благополучие, по-светла кожа и преди всичко чувство за естествен дренаж, което ме убеди да продължа да го използвам. Премахването на това досадно подуване на лицето, което през последните години, за съжаление вече не ми позволяваше да приемам въглехидрати без чувство на вина, беше основната мотивация, която ме накара да не се отказвам. Сега мога да ям пица и макаронени изделия сиурна, че на другата сутрин това подуване на лицето ми няма да се появи отново, както беше в продължение на 10 години. Всяка сутрин в продължение на 3 месеца се събуждам и вземам 70 мл екстракт от маслинови листа, усещам ускоряване на обмяната на веществата и въпреки първоначалните си затруднения, постепенно отслабнах. Препоръчвам го на целият свят, защото вярвам в екстракта и искам да го споделя на всички. Аз съм на 50 години и през последните няколко месеца всички ми дават не повече от 36. Резултатите се появяват с течение на времето, но се появяват!

Хирург: Отличен продукт за контролиране на метаболизма на захарите и холестерола.

A.M.: Пия екстракта Олайф малко повече от година, като междувременно, поради проблеми с наднорменото тегло, започнах и режим на хранене, по препоръка от диетолог. Миналата седмица си направих изследвания на кръвта и с огромно удоволствие открих, че моите триглицериди са намалели от около 170 на 113. Другите стойности (холестерол, гликемия) също се нормализират и намаляват. Ще продължа с Олайф редовно. И аз силно го препоръчвам!

С.З.: Вече втора година, откакто аз и семейството ми използваме екстракта от маслинови листа. Мога да говоря много за действието му, но последното впечатляващо „събитие“, свързано с Olife е отита на малкия ми син. Накратко – той е на 5 години, с хипертрофия на тонзили и аденоиди от повече от три години. След редица изследвания и непрестанно ходене по лекари, на няколко пъти бяхме на косъм от операция, заради хроничен мукоиден отит, за щастие безболезнен. Преди седмица последната тимпанометрия на ляво ухо беше -270, а на дясно ухо беше – 125. Предвид на Covid пандемията, всички планови операции бяха отложени и със съпругата ми решихме да „изпробваме“ екстракта от маслинови листа, с надежда да му помогнем. Започнахме всяка сутрин преди закуска да му даваме Olife /разреден с малко вода/ и „О чудо“  – само за седмица си беше подобрил показателите. Следващата тимпанометрия показа невероятна промяна и дори специалистът УНГ беше впечатлен – ляво ухо: -100, а дясно ухо: -75. Много се надяваме да „прескочим“ дренажа на средното ухо и отстраняването на третата сливица. Определено препоръчвам екстракта и на малки и на големи – вълшебен е!

Facebook Comments