Отзиви

Отзиви, след употребата на OLIFE:

Г.Р. (Варна): От години имам проблеми с псориазиса и неговите неприятни и болезнени ефекти върху кожата и психиката ми. Когато разбрах, че италиански лекар, с това заболяване е успял да го овладее с Olife, нито за миг не се поколебах да опитам благотворното действие на екстракта от маслинови листа.  Още след приема на първата бутилка Olife, петната започнаха да изчезват и сега уверено го препоръчвам на приятели, защото изпитах невероятният ефект на олеуропеина в него.

Д.С.: (Сливен): На 63 години съм и имам проблеми с кръвното и постоянни аритмии, които са в тежест не само на мен, но и на семейството ми. Загрижен за здравето ми, синът ми подари 2 бутилки екстракт от маслинови листа и аз започнах стриктно да го пия всеки ден. Първоначално не усетих ефект от него, но сега след четвъртата изпита бутилка, споделям че аритмиите ми се разредиха значително, сърдечният ми ритъм и кръвното ми бавно започват да се нормализират. Ще продължа да пия екстракта, защото ми върна здравето!

А. З. (Варна): Подходих със съмение към Olife, поради все по-развиващият се пазар на добавки в България и сравнително високата му цена. Реших да пробвам с 2 бутилки, но вече повече от три месеца този екстракт се превърна в ежедневен сутрешен ритуал за мен. Опитвам се да водя здравословен живот и нямам здравословни проблеми, но инвестицията в здравето за мен и моето семейство са от изключително голямо значение. Този продукт определено ме тонизира и ме държи бодра през деня. Доказателство за детоксикиращите му свойства изпитах, най-вече, чрез кожата си, защото при мен тя е органа, който е най-чувствителен към интоксикации. Паралелно със спорт и лек хранителен режим + Olife успях да редуцирам 5 кг. от теглото си. Съпругът ми също започна да пие концентрата и към момента е с 3-4 кг. надолу. Вярвам в благоприятното му действие върху целият организъм и определено го препоръчвам и на приятелите си.  Промяната е процес, който не може да бъде предизвикан с 2 бутилки Olife, но когато сме осъзнати в начина си на живот, един такъв екстракт е истинско съкровище. Ако елементарно сметнем стойността на 30 бутилки екстра върджин зехтин, то тогава цената на 1 бутилка екстракт, ще ни се види повече от ниска. Всеки може да подари на тялото си такъв подарък!

М.С.: (Варна): Използвам екстракта, за да облекчавам болките в ставите си. От 23 години съм капитан на кораб и проблемите с болезнените стави са факт и при много от колегите ми. Вярвам в детоксикиращото му действие и го препоръчвам от опит.

Facebook Comments