OLIFE – Еликсирът на живота!

  разказва в блога си за Olife:

OLIFE е хранителна добавка, 100% натурална и супер енергизираща, направена от инфузия на маслинови листа. Идва от една мечта на италиански земеделски предприемач. В имота си в източните хълмове на Фриули, г-н Ливио Песле се е посветил на производството на храни и преди около 10 години започва да експериментира с производството на отвари и вливания на маслинови листа. Малко след това, благодарение на многобройните тестове и с подкрепата на университетите в Триест, Удине и Падуа, в своята лаборатория той даде живот на Olivum®.

Какво точно е Olivum®?

Olivum® е инфузия, получена от маслинови листа и патентована от компанията Evergreen Life Products. Съдържа над 260 полезни молекули, включително Oleuropein, Elenolic Acid, Hydroxytyrosol, Tyrosol и Rutin. Истински концентрат на антиоксидантни, антирадикални и анти-стареещи активни съставки. Основните благоприятни ефекти, признати от научните изследвания и от Министерството на здравеопазването, действат върху метаболизма на липидите и въглехидратите, върху кръвообращението и регулират нивата на кръвното налягане. Освен това, тази инфузия се характеризира с мощно антиоксидантно и детоксикиращо действие. Ако искате да знаете всички функции, които притежава уникалният OLIFE, ви каня да кликнете тук, и ще намерите научна информация.

 

 

 

 

 

 

 

Какви са ползите от Olife и Olivum®?

За да се възползвате максимално от свойствата на Olivum, Evergreen Life е създала серия от продукти със специфични приложения. Oпитвала съм ги през последните месеци и мога да ви кажа, че те са наистина са отлични!

OLIFE!

Днес искам да се съсредоточа върху Olife, защото тази добавка е особено полезна през средните сезони. Пролетта и есента са моментите, когато нашето тяло се нуждае от повече подсилване. Климатът се променя, дните стават по-кратки и началото на зимен сън за много животни съвпада с някои дестабилизиращи ефекти за нашето тяло. През есента сме склонни да се чувстваме по-уморени, изтощени и често имаме промени в настроението. Всичко това е абсолютно физиологично и природата ни помага да преодолеем тези моменти, като им предоставим естествени средства. Сред тях маслиновите листа са истинска панацея и Olife отстранява дискомфорта, който произтича от промяната на сезона. Като пиете по 70 мл от тази добавка всеки ден,набавяте необходимото количество активни антиоксидантни съставки. Всъщност 70 мл съдържат същите полезни свойства на над 2 литра зехтин само за 28 ккал. Това помага за възстановяване на енергиите, за борба със свободните радикали и за пречистване на организма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Моят опит!

Опитах OLIFE през пролетта и мога да ви кажа, че започнах да се чувствам по-малко уморена и да спя по-добре. Разбира се не можете да очаквате ефект още на третия ден.

Това не е чудо, а сериозен и наистина добър продукт! Бих го препоръчала на хора, като мен, които обръщат голямо внимание на компонентите. OLIFE се произвежда от подбрани маслинови листа, със сертифициран произход и напълно свободен от химически добавки!

Ако се интересувате и от други продукти, направени с Olivum, можете да ги намерите, като кликнете тук 

Източник: http://www.benedettarossi.it/olife-lelisir-del-benessere-direttamente-dalle-foglie-di-olivo/

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.